آرشیو تیر ماه 1400

منم مثل توام جانا

تسهيل مراحل سرمايه گذاري در زمينه املاك و ارتقا بخشيدن سبك زندگي مشتريان

تيم آرتان با يك هدف ساده اما بسيار مهم به وجود آمده است - تسهيل مراحل سرمايه گذاري در زمينه املاك و ارتقا بخشيدن سبك زندگي مشتريان خود. گروه آرتان نه تنها خدمات فكر شده و با كيفيتي را ارائه ميدهد، بلكه خود در زندگي شخصي اين مراحل را تجربه كرده است.

تيم ما متشكل از متخصصين تحصيل كرده‌ايست كه زندگي جديدي را براي خود در قلب درياي مديترانه، قبرس شمالي، فراهم كرده ا‌ند و با هر مانعي كه ممكن است بر سر راه شما قرار گيرد، آشنا مي باشند.

test

آرتان

تيم آرتان را به خاطر بسپاريد

ما سبك زندگي شما را دگرگون ميكنيم

آرتان بهترين و قابل اعتماد‌ترين راه را براي دوري از هرگونه مانع احتمالي به شما پيشنهاد خواهد كرد. در طول سال‌ها ما شاهد نياز روز افزون به يك راهنماي مفيد و قابل اعتماد براي انتقال دانش و مسير درست در زمينه سرمايه گذاري املاك و تحصيل در قبرس شمالي بوده ايم. به همين دليل تصميم گرفتيم با تشكيل تيم آرتان قدمي تاثير گذار در جهت كمك به افرادي كه قصد شروع اين مسير را دارند برداريم.

در كنار ما
تجربه كنيد

ويزاي تحصيلي چيست؟

ويزاي دانشجويي اجازه اقامت از طرف كشور مقصد به دانشجوي پذيرفته‌ شده در دانشگاه معتبر در آن كشور است. با اين ويزا ديگر دانشجو براي اقامت در آن كشور به هيچ مدرك ديگري براي تاييد شهروندي يا مهاجرت به كشور مقصد احتياج ندارد. هر شخصي از سن ۴ سالگي مي تواند با گرفتن ويزاي تحصيلي در خارج از كشور تحصيل كند.

افراد در مقاطع مختلفي تصميم به ادامه تحصيل در خارج از كشور مي گيرند و با توجه به اين كه تصميم دارند براي كدام يك از مقاطع تحصيلي پروسه اپلاي كردن و گرفتن بورسيه و پذيرش تحصيلي را انجام بدهند مراحل كاري آنها مختلف خواهد بود. به طور مثال بعضي از افراد قصد دارند بعد از اين كه دوره دبيرستان و متوسطه آنها تمام شد از كارشناسي اقدام به تحصيل در خارج از كشور كنند، برخي ديگر تصميم مي‌گيرند كه از مقطع كارشناسي ارشد اين راه را ادامه دهند و عده اي هم ترجيح مي دهند مقطع دكترا را در خارج از كشور بگذرانند.

گاهي كيفيت و امكانات دانشگاه‌هاي خارجي و اروپايي بعضي از دانشجويان را به فكر ادامه تحصيل در آن دانشگاه ها مي اندازد در اين هنگام است كه شرايط ورود به آن دانشگاه فكرتان را مشغول مي كند و نمي دانيد كه براي پذيرش تحصيلي دانشگاه چه مراحلي را بايد بگذرانيد. انتخاب خودتان را به چند دانشگاه محدود نكنيد. مخصوصا براي مقطع دكترا بايد با اساتيد و دانشگاه هاي زيادي مكاتبه كنيد تا شانس پذيرش تحصيلي را بالا ببريد.

با توجه به اينكه در سراسر دنيا تعداد بيشماري از دانشگاه ها مشغول به فعاليت هستند و خيلي از آنها براي پذيرش تحصيلي دانشجو سختگير هستند و بعضي ديگر هيچ سختگيري خاصي را ندارند، افراد به علت عدم آگاهي درخواست ادامه تحصيل را براي خيلي از دانشگاه هايي كه هيچ اطلاعي در مورد آن ندارند هم ارسال مي كنند. به همين علت پيشنهاد مي‌كنيم قبل از اينكه اقدام به ارسال درخواست براي ادامه تحصيل در دانشگاهي را بدهيد سعي كنيد به ليستي كه توسط وزارت علوم از دانشگاه هاي ارزشيابي شده آماده شده است سر بزنيد و ببينيد كه از بين تمامي دانشگاه هاي كه در سراسر دنيا دانشجو مي پذيرند كدام يك از آنها مورد تاييد وزارت علوم هستند.

مراحل اخذ پذيرش تحصيلي

مرحله اول (تقويت زبان و شركت در آزمونهاي معتبر بين المللي)

 مسلما اولين مرحله قوي كردن زبان انگليسي و گذروندن يكي از آزمونهاي معتبر زبان مثل TOEFL يا IELTS هست. شما بايد مدرك زبان خود را آماده كنند. اگر به سراغ مطالب مرتبط با مدارك زبان مختلف رفته باشيد متوجه مي شويد كه انواع و اقسام امتحان ها و مدرك ها در مورد آزمون زبان و نمره آن وجود دارد كه ممكن است در قدم اول وقتي كه با انبوه مطالب مواجه مي‌شويد اندكي سردرگم شويد ولي بايد توجه كنيد كه كشور مد نظر شما كه قصد ادامه تحصيل در آن را داريد كدام كشور است و چه مدرك زباني براي اين كشور قابل تاييد است و براي گرفتن پذيرش تحصيلي و ادامه تحصيل در آن كشور چه مدركي از ديد آنها قابل تاييد است كه در صورت داشتن مدرك زبان مورد نظر آنها، شما مي توانيد به راحتي در ساير مراحل پذيرش را انجام دهيد.

دانشگاه ها معمولا از دانشجويان بين المللي مي خواهند تا در آزمون هاي بين المللي مثل تافل يا آيلتس شركت كنند. پس اگر قصد ادامه تحصيل در دانشگاه هاي خارجي را داريد بايد در آزمون هاي بين المللي زبان نمره قبولي كسب كنيد.

به طور مثال مدارك آيلتس و تافل در خيلي از كشورها مورد قبول هستند و در بعضي از كشورها مدرك تخصصي زبان خود آن كشور مد نظر است، مثل آلمان كه مدرك زبان مشخص خود را دارد. در نظر داشته باشيد كه هر چقدر هم نمره زبان شما بالاتر باشد شما راحت تر مي توانيد بورس تحصيلي دانشگاه و كشور مورد نظر خود را دريافت كنيد و پذيرش تحصيلي شما راحت است زيرا تعداد افراد زيادي براي يك پوزيشن تحصيلي اقدام مي كنند و از بين تمام افرادي كه براي يك پوزيشن درخواست داده‌اند كسي شانس بيشتري دارد كه بتوانند در زمينه هاي مختلف از سايرين برتر باشد كه يكي از آنها همين نمره زبان بالاتر ميباشد.

پس در نهايت مدرك زباني كه قصد گرفتن آن را داريد (آيلتس، تافل، و يا هر مدرك ديگري) بهتر است با در نظر گرفتن كشور مقصد باشد و اولويت دانشگاه هاي آن كشور باشد.

به صورت هدفدار براي آزمون ها وقت بگذاريد. آزمون زبان همانند كنكور بيشتر مهارت است و شما بايد مهارت آزمون خود را بالا ببريد و به صورت خاص خودتان را براي آن آزمون آماده كنيد و فقط يادگيري زبان كافي نيست. ممكن است بر حسب رشته تحصيلي مدارك ديگري مانند جي آر اي (GRE) و يا جي مت (GMAT) و يا… نيز لازم باشد كه براي دريافت آنها نيز ميبايست برنامه ريزي خيلي خوبي داشته باشيد تا به موقع آن مدارك را با نمره خوب دريافت كنيد.

مرحله دوم (كشور و دانشگاه خود را انتخاب كنيد)

اين مرحله انتخاب كشورهاي مورد نظر و بعد دانشگاههاي مورد علاقه است. براي ادامه تحصيل در خارج از كشور اول بايد كشوري را انتخاب كنيد كه مناسب با روحيه و شرايط شما باشد. در اين مرحله به هزينه هاي تحصيلي هم دقت كنيد چون هزينه تحصيل در بعضي از كشورها كمتر از كشورهاي ديگر است. مثلا در كشوري مثل آلمان تحصيل در مقطع كارشناسي و ارشد براي آلماني ها و غير آلماني ها رايگان است و همين عامل خيلي ها را مشتاق به تحصيل در اين كشور كرده است هر چند كه در بعضي از ايالت هاي اين كشور به تازگي بازنگري هايي براي تحصيل رايگان غير اروپايي ها صورت گرفته است. البته براي تحصيل در آلمان دانستن زبان الماني يكي از پيش نيازهاست.

بهتر است كشورهاي محدودي را براي اپلاي انتخاب كنيد، كشورهايي كه از نظر سيستم آموزشي و مداركي كه از دانشجو مي خواهند شبيه به هم باشد. انتخاب كشور بستگي به خواسته هاي متقاضي دارد. يكي از پارامترهايي كه بهتر است از الان براي خودتان مشخص كنيد اين هست كه آيا قصد داريد بعد از پايان تحصيلات به ايران بازگرديد يا مي خواهيد در خارج از كشور زندگي كنيد و مراحل مهاجرت و اقامت را طي كنيد.

در انتخاب كشور شايد بهتر باشد شرايط سياسي كشور مورد نظر با ايران نيز مدنظر قرار گيرد، اين نكته براي بالا بردن شانس دريافت ويزا و يا اجازه اقامت مهم مي باشد.

بعضي از اين دانشگاه ها ثبت نام آنلاين دارند و لازم است شما يك مقدار هزينه اي را در ابتدا پرداخت كنيد و يك فرم هايي را به صورت آنلاين پر كنيد تا مدارك كه شما كه توسط خودتان در سايت آپلود مي شود توسط دانشگاهها بررسي شود و در صورت پذيرش تحصيلي از جانب دانشگاه ها بقيه مراحل به شما گفته خواهد شد.

مرحله سوم (اطلاعات لازم را بدست آوريد)

مرحله سوم جستجو در وبسايت دانشگاههاي انتخاب شده است. بايد اطلاعاتي كه نياز داريم از وبسايت بدست بياريم. چيزهايي مثل نحوه apply كردن، deadline ي كه براي apply گذاشتند، ترمهايي كه پذيرش تحصيلي دارند، شرايط افرادي كه مي تونند apply كنند و مهم تر از همه ليست اساتيد…معمولا بيشتر اين اطلاعات در سايت دانشكده (نه دانشگاه) و در قسمت تحصيلات تكميلي يا “Graduate” قرار داره.

(البته اگه براي تحصيلات تكميلي مي خواهيد اپلاي كنيد.)

مرحله چهارم (با اساتيد مورد علاقه تان تماس بگيريد)

مرحله چهارم تماس با اساتيدي از دانشگاههاست كه زمينه كاريشون با علايقتون و كمابيش زمينه هاي كاري قبليتون جور در مياد. البته حتما لازم نيست در اون زمينه تخصصي استاد قبلا كار كرده باشيد اما اگر پيش زمينه داشته باشيد احتمال اينكه استاد خوشش بيايد بيشتر است.

مرحله پنجم (توصيه نامه)
در همان حيني كه به استادها ايميل مي زنيد… بايد كارهاي ديگه رو هم شروع كنيد. مثل صحبت كردن با چند استاد در دانشگاه فعلي خودتون براي نوشتن توصيه نامه.

يكي از مواردي كه در اين فرآيند مي‌تواند كمك بسيار مهمي به شما كند داشتن يك انگيزه نامه خوب مي باشد و لازم است شما حتما يك انگيزه نامه خيلي خوب و تاثيرگذار داشته باشيد. اين انگيزه نامه معمولا براي دانشجويان ارشد و دكترا هست كه بايد در دو صفحه و در نهايت 1500 كلمه باشد و شما اين انگيزه نامه را تنظيم كنيد و به دانشگاه مقصد ارسال كنيد و در داخل اين انگيزه نامه اشاره كنيد كه چرا اين دانشگاه را براي تحصيل انتخاب كرده ايد و علاقه مند به چه رشته و گرايشي هستيد و از تجربه هاي علمي و عملي فني خودتان صحبت كنيد و اگر ايده اي براي ادامه تحصيل و موضوع خاصي داريد در آن بيان كنيد و اين قسمت خيلي تاثيرگذار خواهد بود زيرا كساني كه ايده و نظري براي ادامه تحصيل دارند در نزد اساتيد باتجربه جايگاه ويژه‌اي دارند زيرا نشان مي‌دهد كه اين افراد به رشته مورد نظر علاقه دارند و به دنبال نوآوري هستند.

مرحله ششم (تهيه رزومه)

يكي از مهمترين مراحلي كه در فرآيند پذيرش تحصيلي و دريافت بورسيه براي ادامه تحصيل در خارج از كشور مي تواند كمك بسيار زيادي به شما بكند نوشتن يك رزومه خوب و تاثيرگذار است. يكي از كارهايي كه شما مي‌توانيد براي نوشتن يك رزومه خوب انجام دهيد اين است كه از نمونه هاي رزومه هاي افرادي كه موفق شدند در دانشگاه‌هاي معتبر پذيرش تحصيلي بگيرند استفاده كنيد و ببينيد كه آنها چه مواردي را ذكر كردند و به چه صورت رزومه خود را نوشتند.

تهيه رزومه از سوابق تحصيلي، شغلي، تجربيات، تحقيقات، پروژه ها، مقاله يا اختراع، نمره ي زبان… . رزومه يه قالب خاصي داره كه بايد رعايت بشه. دقت كنيد كه رزومه لزوما نبايد طولاني باشه!

يكي ديگر از كارهايي كه كمك زيادي به پربار بودن رزومه شما مي‌كند شركت در كنفرانس هاي بين المللي است و همچنين سعي كنيد در همايش ها و كارگاه هاي مختلف شركت كنيد زيرا شركت در اين همايش ها هم تجربه شما را بالا مي برد و هم ديد شما را نسبت به موضوع هاي كاري مختلف باز مي كند و هم باعث مي شود كه شما رزومه پربارتري را داشته باشيد و اين براي دانشگاه مقصد تاثير گذارتر خواهد بود.

ارائه پروپوزال تحقيقاتي براي دانشجويان دكترا

ممكن است خيلي از افراد بگويند كه نياز نيست كه حتما براي پذيرش تحصيلي يك پروپوزال تحقيقاتي ارائه دهند اما اين حقيقت هم وجود دارد كه كساني كه داراي پروپوزال تحقيقاتي هستند شانس خيلي بيشتري براي گرفتن پذيرش و بورسيه تحصيلي دارند زيرا اين افراد به اساتيد و دانشگاه هاي مد نظر مي فهمانند كه موضوعات مورد علاقه براي آنها چه چيزهايي است و در صورتي كه آن اساتيد علاقه مند به همكاري با آنها باشند خيلي راحت تر پذيرش صورت مي گيرد.

مرحله هفتم ( تهيه SOP يا Statement of Purpose )

اين يك متني (شبيه به يك انشا) است كه اكثر دانشگاهها موقع اپلاي از شما مي خواهند. در اين متن بايد به سوالاتي مثل از اين قبيل پاسخ بديد:

    هدفتون از اومدن به اين دانشگاه خاص چيه
    چرا اين كشور و اين دانشگاه رو انتخاب كرديد
    چرا مي خواهيد ادامه تحصيل بديد و چرا در اين رشته
    زمينه هاي تحقيقاتي مورد علاقه تون(Research interest) چيه
    و …

و يك كمي هم در مورد افتخارات گذشته تون بايد صحبت كنيد و دليل بياريد كه به خاطر موفقيت هاي گذشته مي تونيد در آينده هم دانشجوي خوبي باشيد…

مرحله هشتم (گرفتن ريزنمرات (ترجيحا رسمي) از دانشگاه محل تحصيل و ترجمه آن)

البته بعضي از دانشگاهها خودشون ريزنمرات لاتين هم ميدن كه خب بهتر و راحتتره. بعضي از دانشگاهها هم هيچ رقمه حاضر نيستند ريزنمرات رسمي بدند.

مرحله نهم (پر كردن فرم Application در وبسايت دانشگاهها)

معمولا فرمهاي اپلاي به صورت اينترنتي پر و ارسال مي شوند و به ازاي هر فرمي كه پر مي كنيد بين 75-130 دلار پول ازتون مي گيرند.براي پرداخت پول بايد كارت اعتباري Visa Card يا Master Card داشته باشيد. بعضي از فرمها هم آنلاين نيستند و بايد از سايت دانشگاه پرينت كنيد و يا از خود دانشگاه بخواهيد كه براتون فرم ها رو پست كنه و بعد از تكميل براي دانشگاه ارسال كنيد. در اين فرمها سوالاتي مثل مشخصات كامل خودتون، نمره زبان، زمينه هاي مورد علاقه، استادي كه احتمالا پيدا كرديد، نام اساتيدي كه براتون توصيه نامه مي نويسند، معدل، سوابق تحصيلي، رزومه، SOP و … پرسيده مي شه.

زمان اپلاي براي مقاطع ليسانس و فوق ليسانس در اكثر كشورها و دانشگاه ها بين ماه هاي دسامبر و ژانويه است. هرچند اكثر دانشگاه ها در يكسال دو نوبت پذيرش تحصيلي پائيز و بهار دارند. براي مقطع دكترا هم مي توانيد از دو طريق اقدام كنيد، مكاتبه با اساتيد، و يا اپلاي براي پوزيشن هايي كه دانشگاه ها باز مي كنند. برخي دانشگاه ها در اين مرحله از دانشجو مبلغي با عنوان اپليكيشن في دريافت مي كنند كه غير قابل بازگشت است (حتي در صورت ريجكت شدن).

فرم ها را بصورت كامل و بي نقص پر كنيد. در نوشتن آدرس ايميل خودتان دقت كافي داشته باشيد. از دادن اطلاعات غلط پرهيز كنيد چون ممكن است در آينده با مشكل مواجه شويد.

نكته : توجه كنيد فرم اپليكيشن حتما بايد قبل از Deadline پر بشه.

مرحله دهم (ارسال مدارك)
اين مرحله ارسال مدارك است؛ دانشگاه قبل از اينكه شما را به عنوان دانشجو قبول كند بايد مدارك شما را بررسي كند. مداركي مورد نياز در اين مرحله شامل ريز نمرات، مدرك آخرين مقطع تحصيلي، توصيه نامه از اساتيد معتبر دانشگاهي، رزومه تحصيلي، انگيزه نامه و … است.

در اين مرحله بايد به وبسايت دانشگاه برويد و فرم پذيرش تحصيلي را پر كنيد. مي توانيد به همه ي دانشگاه هايي كه مايل به ادامه ي تحصيل در آن ها هستيد درخواست بفرستيد. در اين مرحله هزينه اي كمتر از ۱۰۰ دلار از شما گرفته و اطلاعات شما بررسي مي شود.

حالا وقت ارسال مداركي است كه از قبل آماده كرده ايد، همه ي اين مدارك بايد قبل از ارسال در دفاتر رسمي ترجمه شوند.

اگر مداركي كه به دانشگاه فرستاديد مورد تاييد قرار گرفت دانشگاه برايتاننامه پذيرش تحصيلي مي فرستد حالا وقتش است كه براي دريافت ويزاي تحصيلي اقدام كنيد. اين مرحله فاز مهمترين قسمت هاي تحصيل در دانشگاه هاي خارجي ست.

البته لازم به ذكر است كه مدارك با توجه به سفارت و كشور و دانشگاه و رشته تفاوت دارند. موارد زير مدارك ثابتي است كه براي هر رشته و هر دانشگاهي يكسان است :

     مدرك بين المللي زبان انگليسي
    ترجمه رسمي مدرك ديپلم (براي پذيرش در مقطع ليسانس)
    ترجمه رسمي مدرك ليسانس (براي پذيرش در مقاطع فوق ليسانس و دكترا)
    ترجمه رسمي مدرك فوق ليسانس (براي پذيرش در مقطع دكترا)
    مدارك تحصيلي (دانشنامه)
    رزومه
    مقالات علمي مانندISI و كتاب (براي داشتن امتياز بيشتر)
    ترجمه رسمي ريزنمرات
    توصيه‌نامه از اساتيد معتبر دانشگاهي
    انگيزه نامه

اكثر دانشگاه ها از شما مي خواهند كه علاوه بر آپلود فايل ها به صورت پي دي اف، پرينت آنها را نيز به آدرس ادميشن دانشگاه ارسال كنيد. بعضي از دانشگاه ها از متقاضيان مي خواهند كه قبل از ارسال مدارك، از طريق سفارت آن كشور در ايران صحت و درستي مدارك بررسي و تائيد شوند. مدارك را به صورت كامل ارسال كنيد از ارسال ناقص مدارك جدا خوداري كنيد. اگر مدركي را نمي توانيد تا زمان تعيين شده به دانشگاه ارسال كنيد به قسمت ادميشن آن دانشگاه ايميل بزنيد و از آنها بخواهيد تا زمان بيشتري به شما بدهند، هرچند كه ممكن است با درخواست شما موافقت نشود. حتما از پست هاي مطمئن و با قابليت رهگيري استفاده كنيد. ارسال مدارك را به روز آخر موكول نكنيد، مدت زماني كه ممكن است پروسه پست طول بكشد را هم در نظر بگيريد.

سعي كنيد هميشه به تاريخ ها دقت زيادي داشته باشيد زيرا معمولاً وقتي كه يك پوزيشني براي يك مقطع تحصيلي در دانشگاهي تعريف مي‌شود مهلت مشخصي براي پايان زمان ثبت نام و ارائه مدارك مشخص مي شود كه در صورتي كه شما مدارك را هرچند كامل اما دير به دست دانشگاه برسانيد تمام زحمت هاي شما به هدر رفته است. توجه داشته باشيد كه فرآيند پيگيري موارد مختلف براي شما بين 1 تا 3 هفته طول مي كشد و بايد تاريخ ددلاين يا بازه زماني دانشگاه را در نظر بگيريد كه انتهاي 3 هفته قبل از تاريخ اتمام مهلت شما باشد تا شانس شما براي بررسي و پذيرش بالا باشد.

دانشگاه ها و اساتيد در كشورهاي مختلف حتي وقتي كه شما مدرك زبان با نمره خوب هم ارائه دهيد ترجيح مي دهند كه به صورت آنلاين با شما مكالمه داشته باشند تا سطح زبان شما و علم شما را به صورت شخصي بسنجند و سعي كنيد حتماً در كنار مدرك زبان، كلاس هاي مكالمه آزاد را هم شركت كنيد تا سطح مكالمه شما بالا باقي بماند كه اگر بعد از مراحل پذيرش اساتيد تمايل به صحبت آنلاين با شما داشتند نگراني از جانب شما وجود نداشته باشد. در صورتيكه پذيرش تحصيلي شما با موفقيت صورت گيرد شما بايد از اين به بعد مقاله هاي زيادي را بنويسيد پس سعي كنيد حتما در كنار تمام فعاليت هايي كه انجام مي دهيد يك مقاله نويس حرفه اي شويد. يكي از مراحل مهمي كه در جمع آوري مدارك براي فرايند اپلاي كردن نياز داريد اين است كه همه مدارك تحصيلي مورد نياز خود را ترجمه رسمي كنيد. معمولا دانشجوها تمايل دارند كه مدارك خود را براي چند دانشگاه به صورت همزمان ارسال كنند و چون هزينه‌هاي ترجمه رسمي و حق التمبر و مهر وزارت امور خارجه و وزارت دادگستري بالا است اين فرآيند مقداري براي دانشجويان هزينه ‌بر خواهد بود.